Det er bevist, at fysiske øvelser og motion reducerer IBS-symptomer. Derfor er jeg meget bevidst om at gå til sport, løbe samt at gå ture. Men nogle gange har jeg ganske enkelt ikke tid til den daglige motion, fordi jeg skal på Universitetet, mødes med min gruppe, arbejde, til diverse sociale arrangementer med mere. I stedet for at stresse over at skulle dyrke motion oven i mine daglige gøremål, benytter jeg mig af appen “7 Minute Workout”. På App Store finder du en app til 25 kr., der hedder dette, men neden under ligger der en, som er gratis. På 7 minutter kan du på din arbejdsplads, i dit hjem – næsten hvor som helst få pulsen op. Jeg synes, at appen indeholder nogle super gode øvelser, da den lægger op til at træne forskellige muskler på kroppen, og man får lidt sved på panden. Der er én øvelse, som jeg ikke kan eller har lyst til at lave, som hedder “Push-ups with rotation”. Her laver jeg blot englehop i stedet, og således kan du også erstatte et par øvelser med andre, hvis du synes, at de er for hårde. Min pointe med min anbefaling af appen er, at det er rigtig godt for min mave og tarme at få mig bevæget, og der er ikke nogen undskyldning for ikke at gøre det, da det kan gøres på 7 minutter hvor som helst – når som helst. Pøj pøj med det 🙂

My low FODMAP - Træningsøvelser

Kategorier: Low FODMAP

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer