Disse majsboller er en hel del sundere end mine speltboller med tranebær. Hvad begrunder jeg det med? De indeholder næsten ingen fedt. Mine speltboller er super lækre og lette, fordi de først og fremmest har en hel del margarine i sig. Mine majsboller bliver mere bastante, da de ikke indeholder   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Low FODMAP

Denne opskrift har jeg imponeret mange med (Ja, jeg lyder selvglad – men det er altså sandt!). Jeg har oplevet, at forskellige gæster ELSKER den. Jeg gætter på, at den er en succes, fordi det ikke er så ofte, at man støder på ovnbagt græskar med skræl på, samt bøffer   Læs mere ...

Categories: Græskar, Moderne retter

Når du laver græskarsuppe eller græskartærte, kan du ligeså godt bruge kernerne fra grøntsagen. Disse skal blot skylles og puttes i ovnen med lidt salt. Så har du lidt sprødt at snacke i form af græskarsnacks. OBS: Husk, at du maks. må spise 100 g græskarkerner pr. portion Brug kerner   Læs mere ...

Categories: Græskar, Snacks

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer