Mine low FODMAP pandekager er sunde, fordi de er blevet sødet af banan frem for sukker. Desuden indeholder de fuldkorn i form af fuldkornsboghvedemel eller fuldkornsspeltmel. Kan du huske på tallet 1 og på ingredienserne æg, mælk, havregryn og banan – så har du allerede opskriften på mine sommerlige bananpandekager   Læs mere ...

Categories: Dessert, Low FODMAP

Her finder du en sprød og knasende morgenmad med jordbær på toppen. Den kan KUN gøre dig glad i låget en tidlig mandag morgen. Det er blevet vinter, og vi er desværre ikke i jordbærsæsonen mere – alligevel fortsætter jeg med denne lækre morgenmad og undværer blot bærene. Jeg ved,   Læs mere ...

Categories: Low FODMAP, Morgenmad

Min søde tand ELSKER denne kage, fordi det sprøde chokolade-overtræk går så godt til de friske jordbær. Desuden får jeg oveni dette smagen af kaffe og banan – uden det bliver for meget. Jeg sætter altid kagen i køleskabet, da den således bliver ekstra forfriskende. En tur i fryseren gør   Læs mere ...

Categories: Bagværk

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer