Rabarbers udseende gør mig glad. Det minder mig om sommerens begyndelse, og så ser den så skør ud med sine lange stænger, som skiftevis er malet røde og grønne. Hurra for rabarber og hurra for den hede, danske juni måned lige nu. Det skal fejres med denne nemme og lækre   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Dessert

Her får du opskriften på 125 stk. majspebernødder. De blev super sprøde, hvor majsmelet kun gjorde smagen bedre. Desuden er der kostfibre i dem. Mmmh! Rigtig glædelig jul. Pisk sukker, smør og æg luftigt med en håndmixer. Tilsæt resten af ingredienserne i skålen og ælt dejen med hænderne. Rul nogle   Læs mere ...

Categories: Bagværk

Macadamianødder er ifølge Monash University tilladt på low FODMAP-diæten – OG det skal vi udnytte. Jeg var så heldig at få helsebixen til at sende mig lækre, økologiske macadamianødder, som ses på nedenstående billede. Når macadamia er tilladt på diæten, hvorfor så ikke erstatte melet i bagværk med 100 procent macadamianød?   Læs mere ...

Categories: Bagværk

Jeg savner at hoppe ind til pølsemanden og få mig en hotdog til billige penge. Jeg besluttede mig derfor for at ville lave en hotdog, der var meget bedre end den klassiske med det hvide hvedebrød. Jeg har bemærket, at de fødevarer, jeg har sværest ved at tåle, som ikke   Læs mere ...

Categories: Junkfood, Low FODMAP

Savner du citronmånen? Forsøg dig med disse nemme lemonmuffins med en kraftig smag af citrus og et stænk af chokolade! Pisk æg, margarine og sukker sammen med en elpisker i en skål Rør mel og bagepulver sammen i en anden skål med en spiseske. Halver alle citronerne og pres dem   Læs mere ...

Categories: Bagværk

Én af de frugter, som vi må spise på low FODMAP-diæten er blåbær. Her må der indtages hele 100 g pr. portion. Så du skal ikke være bange for, at du får for meget fruktose i denne opskrift på blåbærmuffins. Jeg håber, du glæder dig ligeså meget til forår og   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Udvalgt

Har du ligesom mig stået og spurgt hos bageren, om de har glutenfrit brød eller kage af spelt? Men du har fuld af forventning modtaget det kedelige svar, at de kun sælger stenalderrugbrød og i enkelte tilfælde lidt boller af speltmel med et alt for stort indhold af frugt eller   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Low FODMAP

Det er laktosefri risengrød (smask, smask, smask), der gør næsen rød (smask, smask, smask), og kanel blir strøed, det gør skorpen sprød. Grød skal være blød og ikke tør. Det er laktosefri risengrød (smask, smask, smask), der gør ganen blød (smask, smask, smask), og kanel bli’r strøed, det gør grøden sød,   Læs mere ...

Categories: Dessert, Low FODMAP

Jeg har ikke andet at sige end – ud med “Santa Marias” pap-pandekager. Her kommer min favoritret – speltpandekager! Hold op, hvor smager det godt, og hvor har jeg fået meget ros for, at denne opskrift er ekstremt lækker – man kan ikke få nok af disse bløde pandekager med   Læs mere ...

Min søde tand ELSKER denne kage, fordi det sprøde chokolade-overtræk går så godt til de friske jordbær. Desuden får jeg oveni dette smagen af kaffe og banan – uden det bliver for meget. Jeg sætter altid kagen i køleskabet, da den således bliver ekstra forfriskende. En tur i fryseren gør   Læs mere ...

Categories: Bagværk

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer