Endelig blev det tid til en ny opskrift herfra – denne gang nem risotto! Skyl og hak persillen. Hak den grønne top fra forårsløg og squash i små stykker. Steg forårsløgene i en tykbundet gryde i lidt margarine. Tilsæt derefter risottorisene i gryden samt champignons fra glassene og krydr med   Læs mere ...

Categories: Gryderet

Jeg har netop købt denne Spirelli, da jeg ledte efter en alternativ måde hvorpå, jeg kunne lave lækkert og sundt spaghetti. Jeg har nu testet den, og jeg må sige, at det er en lækker sag. Det er SÅ nemt at lave uendeligt lange spaghetti-snore ved blot at dreje grøntsager rundt, via   Læs mere ...

Fiskeolie er decideret sundt for menneskekroppen, da det er godt for vores led, kredsløb og hjerne. Derfor kan jeg kun opfordre dig til at indtage en masse fisk. I følgende opskrift på fiskelasagne indgår der masser af omega-3 fedtstyrer i form af laks og pangasiusfisk. Lasagnen smager af meget, selvom   Læs mere ...

Categories: Fisk

Jeg savner at hoppe ind til pølsemanden og få mig en hotdog til billige penge. Jeg besluttede mig derfor for at ville lave en hotdog, der var meget bedre end den klassiske med det hvide hvedebrød. Jeg har bemærket, at de fødevarer, jeg har sværest ved at tåle, som ikke   Læs mere ...

Categories: Junkfood, Low FODMAP

Disse majsboller er en hel del sundere end mine speltboller med tranebær. Hvad begrunder jeg det med? De indeholder næsten ingen fedt. Mine speltboller er super lækre og lette, fordi de først og fremmest har en hel del margarine i sig. Mine majsboller bliver mere bastante, da de ikke indeholder   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Low FODMAP

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til pizza-fyld. Du kan fyre alle de friske, low FODMAP-grøntsager på, som du har lyst til. Giv den endelig gas, da vi alle sammen godt ved, at grøntsager er sunde. Desuden bliver pizza’en også kun højere, jo mere, du bygger på – hvilket   Læs mere ...

Har du ligesom mig stået og spurgt hos bageren, om de har glutenfrit brød eller kage af spelt? Men du har fuld af forventning modtaget det kedelige svar, at de kun sælger stenalderrugbrød og i enkelte tilfælde lidt boller af speltmel med et alt for stort indhold af frugt eller   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Low FODMAP

Hvis du ikke allerede har bemærket det, har jeg svært ved ikke at gå amok med græskar i denne oktobermåned. Jeg er bare ret fascineret af græskarens udseende/facon, og så er jeg vild med, at dens pangfarve kan prydde spisebordet – både som pyntegræskar og i form af madretter. Desuden har jeg opdaget, at hokaiddo kan bruges   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Græskar, Low FODMAP

Jeg er helt vild med disse speltboller, fordi de, grundet gærmængden (50 g), bliver store og luftige i ovnen. Jeg har tidligere forsøgt mig med boller, hvor de er blevet nogle tunge klumper. Hvis du får disse speltboller æltet godt og IKKE tilsætter gæren kogende vand (Så dør gærcellerne), kan   Læs mere ...

Categories: Bagværk, Low FODMAP

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer