På Low Fodmap-diæten er det tilladt at spise den grønne top fra forårsløg. Når jeg har afklippet denne og brugt den i én af mine opskrifter, placerer jeg resterne eller den hvide del af forårsløgene i et glas med vand, med rødderne nedad. Det er vigtigt, at det kun er rødderne, der er dækket af vand, for ellers går løget i forrådnelse, og det lugter. Giv det en dag, og vupti – dine forårsløg vokser igen: Mørkegrønne toppe gror ud af de afklippede stumper, og du kan dermed “genbruge” dit forårsløg. Dog vokser de ikke ud og ligner et nyindkøbt bundt løg, men der er nok til at drysse ud over en rugbrødsmad med laktosefri smøreost eller kyllingepølse og en streg mayonnaise. Det er super lækkert at komme på madpakken, det er gratis og ikke mindst dekorativt: Jeg synes, det er lidt hyggeligt og dejligt at se på forårsløgene, der står som en buket af grønne grene i vand. Lad det gro! 🙂

My low FODMAP - Forårsløg

Kategorier: Det grønne

4 KOMMENTARER

  1. Maria siger:

    Rugbrødsmad? Man må vel ikke få rug på LFM?

  2. Susanne siger:

    Tak for tippet! Det vil jeg da prøve.

    Synes i øvrigt virkelig godt om dine opskrifter og gode tips.

    God påske 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer