Spar tid og penge ved at handle dine low FODMAP produkter online

Jeg oplever til tider, at det ikke altid er nemt at finde de rette low FODMAP varer, når jeg handler ind. Det betyder, at jeg desværre ofte må gå fra butik til butik og bruge ekstra og unødvendig tid på indkøb. Jeg ville oprigtigt ønske, at der eksempelvis var et low FODMAP supermarked, hvor jeg kunne købe alle mine varer af en omgang – eller måske en low FODMAP bager, hvor jeg kunne spise mig mæt i low FODMAP venlige kager 😉

Jeg har derfor søgt efter forskellige online indkøbsmuligheder, da diæten low FODMAP allerede kræver meget tid i form af madlavning fra bunden af. Jeg har i den forbindelse været i dialog med forskellige websites, som i deres sortiment af madvarer har low FODMAP venlige produkter.

My low FODMAP - Helsebixen  My low FODMAP - helsehelse

Jeg har fundet frem til to forskellige hjemmesider, der er interesseret i at samarbejde. Endvidere er de villige til at udbrede relevant viden omkring low FODMAP diæten på deres sider: HelseHelse og Helsebixen. Det skal nævnes, at selvom hjemmesiderne har mange low FODMAP venlige varer, er det ikke alle deres produkter, der overholder diæten. Derfor vil jeg løbende opdatere min madliste med produkter, som I kan anvende på low FODMAP diæten. Derudover vil jeg i fremtiden i mine opskrifter linke til hjemmesiderne, når det giver mening i forhold til relevante produkter og fordelagtige priser for jer. Der vil selvfølgelig også være anmeldelser af produkterne i forhold til pris, smag osv.

Jeg håber, I kan få gavn af at kunne købe low FODMAP online.

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer