FERSK kød har ingen begrænsninger men spar på fedtet!

Du kan spise stort set alt kød, så længe det IKKE er marineret i krydderi eller løg og hvidløg, som indeholder FODMAP’s. Pålæg og pølser kan eksempelvis også indeholde gluten, løg og inulin. Du skal derfor være meget opmærksom og læse bagpå pakken, når du skal købe pølser og pålæg. Tænk derfor (for at gøre det lettere for dig selv): Jeg kan tåle alt, rent kød.

Det er væsentligt at pointere, at der er gået mode i at indtage mange proteiner i form af skyr og kød. Men forskningen peger  desværre på (og det har den altid gjort!), at det ikke er sundt. Det er bevist, at for stort et indtag af animalsk fedt skaber grund for åreforkalkning med diverse hjerte-kar-sygdomme til følge.

  • Fersk kød (unde forbudte krydderier som løg og karry)
  • Fisk
  • Fjerkræ
  • Bøf
  • Lam
  • Svin
  • Kyllingepølser med citron og persille, af mærket Løgimose (købes i Netto)
  • Makrel i tomat på dåse
  • Skaldyr
  • Tun i olie eller vand på dåse
  • Æg

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer