Skrevet af My low FODMAP, okt - 15 - 2014 , Kategorier: Græskar, Snacks
INGREDIENSER
  • Græskarkerner fra en frisk græskar
  • Lidt salt
LAND: FORBEREDELSESTID: 15 MIN ANTAL: 4 PERSONER

Når du laver græskarsuppe eller græskartærte, kan du ligeså godt bruge kernerne fra grøntsagen. Disse skal blot skylles og puttes i ovnen med lidt salt. Så har du lidt sprødt at snacke i form af græskarsnacks. OBS: Husk, at du maks. må spise 100 g græskarkerner pr. portion

  • Brug kerner fra den græskar, du bruger til græskarsuppe. Eller fra den græskar, du har brugt til græskartærten.
  • Vask kernerne og pil det meste græskarkød fra dem.
  • Strøg kernerne ud over en bageplade og drys lidt salt ud over dem.
  • Bag kernerne i ovnen ved 200 grader, varmluft. Bag dem i cirka 15 min. eller lidt mere (smag til, om de er sprøde, for ellers skal de have lidt mere).
Måltid: Ingredienser:

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer