Skrevet af My low FODMAP, okt - 7 - 2014 , Kategorier: Græskar, Low FODMAP, Suppe
INGREDIENSER
  • 1 Hokkaido
  • Den grønne top på forårsløgene
  • Frisk ingefær
  • 1/2 frisk chili
  • 1 citron
  • Laktosefri mælk
  • Laktosefri cremefraiche
  • Salt og peber
  • Bacontern
LAND: FORBEREDELSESTID: 25 MIN ANTAL: 3 PERSONER

Så skiftede den lange, danske sommer over til et smukt og farverigt efterår. Min græskarsuppe minder mig om træernes orangefarvede blade, hvor suppe er ensbetydende med efterår og noget at varme sig på. Græskarsuppe er rigtig let at lave og smager med garanti af noget grundet de friske krydderier: Citron, ingefær, chili og forårsløg. Glæd dig!

  • Skræl Hokkaidoen med en almindelig kartoffelskræller og udhul den for græskarkerner. Sker resten af græskaren i tern
  • Riv  ingefær (ca. 1,5 teske), pres citronen og skær chili og den grønne top af forårsløgene i små tern.
  • Steg græskarstykkerne i en gryde sammen med chili, citronsaft, salt, peber og ingefær. Det er vigtigt at stege dette sammen, fordi det giver smag til suppen. Steg i 10 min.
  • Hæld mælk ned i gryden, så det lige dækker mængden af græskarstypper (ellers bliver suppen for tynd). Lad dette stå og koge i 15 – 20
  • Steg baconternene, imens suppen koger
  • Blend grydens indhold/suppen
  • Server suppen med cremefraiche og bacon på toppen.

TIP: Server eventuelt suppen med glutenfri pastaskruer. Vil du have græskarsuppe til at fylde og mætte lidt mere, skal du blot stege gulerød- eller kartoffelstykker sammen med græskarstykkerne i gryden.

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer