Skrevet af My low FODMAP, okt - 15 - 2014 , Kategorier: Low FODMAP, Morgenmad
INGREDIENSER
  • 25 g glutenfri, grovvalsede havregryn
  • 1,5 håndfuld "Glutenfri cornflakes" fra "Isis" (kan købes i Rema)
  • 1 tsk. HUSK (ikke til bagning men til at tilsætte direkte i maden)
  • Lidt laktosefri mælk
  • 1 tsk. rørsukker
  • 3-4 jorbær
LAND: FORBEREDELSESTID: 3 MIN ANTAL: 1 PERSONER

Her finder du en sprød og knasende morgenmad med jordbær på toppen. Den kan KUN gøre dig glad i låget en tidlig mandag morgen. Det er blevet vinter, og vi er desværre ikke i jordbærsæsonen mere – alligevel fortsætter jeg med denne lækre morgenmad og undværer blot bærene. Jeg ved, hvor vigtigt det er at få fibre, og det får jeg både igennem havregryn og HUSK.

  • Hæld havregryn i en dyb skål
  • Bland havregrynene med HUSK (rør rundt med en spiseske)
  • Hæld cornflakes ovenpå havregrynene
  • Skær jordbærene i skiver og strø dem ud over flakesene
  • Drys sukker ud over portionen

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer