Skrevet af My low FODMAP, aug - 24 - 2014 , Kategorier: Kylling, Low FODMAP, Salat, Udvalgt
INGREDIENSER
  • 1 halv pose frosne, grønne bønner
  • 1 bundt radiser
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1/2 cantaloupe-melon
  • 4 gulerødder
  • 1/3 pose frisk spinat
  • 1/2 citron
  • Mozarella-ost
  • 500 g kyllingefilet
  • Krydderier: Salt og peber
LAND: FORBEREDELSESTID: 25 MIN ANTAL: 4 PERSONER
  • Skær kyllingen i tern og steg den på panden. Tilsæt salt, peber og saft fra citronen
  • Sæt bønnerne i “blød” i kogende vand i ca. 8 min. Hæld derefter vandet fra og skyl dem over med koldt vand.
  • Skær alle grøntsagerne i skiver (se billedet) og put dem i en skål sammen med bønner, frisk spinat og den stegte kylling
  • Drys hakket mozarella ud over salaten

Tip til dressing: Hertil kan der bruges balsamico eller laves fetacreme. Fetacreme laves ved at putte en bøtte feta  i en skål, krydre den med salt, peber, citron og basilikum. Tilsæt derefter en smule olie og piske med en håndblender.

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer