Skrevet af My low FODMAP, dec - 18 - 2014 , Kategorier: Dessert, Low FODMAP
INGREDIENSER
  • 450 g grødris
  • 3 liter laktosefri mælk
  • En lille teske salt
  • Godt med kanel og sukker til at blande sammen til drys
  • Lidt smør (til smørklatten)
LAND: FORBEREDELSESTID: 60 MIN ANTAL: 4 PERSONER

Det er laktosefri risengrød (smask, smask, smask),
der gør næsen rød (smask, smask, smask),
og kanel blir strøed,
det gør skorpen sprød.
Grød skal være blød og ikke tør.
Det er laktosefri risengrød (smask, smask, smask),
der gør ganen blød (smask, smask, smask),
og kanel bli’r strøed,
det gør grøden sød,
men sæt ikke skeen i den før,
end laktosefri risengrøden den har fået en smørklat smør.

  • Hæld mælken op i en gryden og varm det op til det lige knap koger
  • Hæld alle risene i mælken. Kom låg på og skru ned på svag varme
  • Rør i gryden hvert 3. minut, så du er sikker på, at det ikke brænder på. Man skal altså have tålmodighed. Dette skal du gøre, indtil gryden er tyk
  • Smag til med salten
  • Bland sukker og kanel i en skål
  • Server grøden med en klat smør og drys kanel udover
  • Værsgo’ – laktosefri risengrød
Måltid: Ingredienser:

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer