Skrevet af My low FODMAP, dec - 22 - 2015 , Kategorier: Bagværk
INGREDIENSER
  • 125 g sukker
  • 125 g flydende margarine
  • 1 æg
  • 1,5 tsk. natron
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. kanel
  • 1 knivspids hvid peber
  • 137 g majsmel
  • 137 g boghvede- eller speltmel
  • 1,5 spsk. HUSK til bagning (den gule pakke)
LAND: FORBEREDELSESTID: 30 MIN ANTAL: 9 PERSONER

Her får du opskriften på 125 stk. majspebernødder. De blev super sprøde, hvor majsmelet kun gjorde smagen bedre. Desuden er der kostfibre i dem. Mmmh! Rigtig glædelig jul.

  • Pisk sukker, smør og æg luftigt med en håndmixer.
  • Tilsæt resten af ingredienserne i skålen og ælt dejen med hænderne.
  • Rul nogle lange pølser af dejen, som har ca. samme bredde som en helt kortklippet, kvindelig pegefingernegel.
  • Skær bitte små stykker af pølsen med en kniv, så de ikke bliver større end en kvindelig pegefingernegl (de hæver meget i ovnen).
  • Rul de små stykker til kugler og læg dem på bageplader med bagepapir. Her må  de ikke ligge for tæt op af hinanden, da de hæver.
  • Der er mange kugler at trille (125 pebernødder). Derfor kan du tage mere end én bageplade i brug.
  • Bag hver plade med pebernødder i ca. 10 min i ovnen.

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer