Skrevet af My low FODMAP, aug - 6 - 2014 , Kategorier: Low FODMAP, Mørbrad
INGREDIENSER
  • 1 fersk mørbrad (Uden krydderier eller marinade)
  • 1,5 kg kartofler
  • 500 g gulerødder
  • 200 g squash
  • 4 store tomater
  • Olie
  • Krydderier til marinade: Salt, peber, timian, 2 store tomater
LAND: FORBEREDELSESTID: 45 MIN ANTAL: 4 PERSONER

Denne opskrift sparer på fedtet, da den består af magert kød samt grøntsager

  • Bland krydderierne og tilsæt rigeligt med timian (1,5 spsk.). Hak tomaterne fint og pres dem i hænderne, så vandet sorteres fra. Tilsæt tomaterne til krydderierne. Færdiggør marinaden ved at tilsætte olie alt efter, hvor meget marinade, du vil have. Der skal være nok til både mørbrad, kartofler og gulerødder
  • Fordel marinaden oven på mørbraden i et ildfast fad med en ske, og lad den stå
  • Skær kartofler og gulerødder i forholdsvis store både. Kom dem i en pose og tilsæt resten af marinaden. Ryst posen og fordel kartofler og gulerødder ud på en bageplade. Put dem i ovnen og giv dem 30 – 35 min. ved varmluft
  • Skær tomater og squash i store både. Fordel dem omkring mørbraden i fadet og kom dem i ovnen i 25 min.
  • Server mørbrad i skiver med grøntsagerne til

OBS: Vær opmærksom på, at du KUN må spise halvdelen 1/4 af rettens squash. Hellere spise for lidt end for meget og være på den sikre side.

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer