Skrevet af My low FODMAP, aug - 3 - 2014 , Kategorier: Low FODMAP, Pasta, Sauce, Skaldyr
INGREDIENSER
  • Krydderier: 1 citron, 1 frisk chili, salt og peber
  • 1 pose parmesanost
  • Majsmel
  • Margarine
  • 1 liter laktosefri mælk
  • 200 g rejer
  • Glutenfri pasta
  • 1 bakke cherrytomater
  • Maks. 130 g frossen spinat
  • 1 aubergine
LAND: FORBEREDELSESTID: 40 MIN ANTAL: 2 PERSONER

Du behøver ikke at undvære pasta og brød bare fordi, du har irritabel tarm. Gå på jagt og led efter pasta, der udelukkende indeholder det mel, som du må spise (det fremgår på Food-listen). Jeg har i denne opskrift brugt pasta fra mærket “Schär”.

  • Kog pastaen
  • Tø spinaten op og klem det, så vandet sorteres fra
  • Svits spinat og aubergine-tern på panden og tilsæt salt, peber, citron og chili
  • Tag den svitsede spinat og auberginen af panden
  • Lav en opbagt sovs af majsmel, margarine og laktosefri mælk. Er du i tvivl om, hvordan en sådan standard-sovs laves, så kig under min opskrift “Stegt flæsk med persillesovs”, hvor dette er beskrevet udførligt. Du bestemmer omfanget af sovs ud fra, hvor meget mælk, du hælder i den. Suppler eventuelt med vand. Tilsæt hertil parmesanost og smag til med salt, peber, citron og chili
  • Optø rejerne og kom disse i sovsen sammen med halve cherrytomater, auberginen og spinaten
  • Mornaysaucen serveres sammen med pastaen og parmesanost til at drysse på toppen af pastaretten

 

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer