Skrevet af My low FODMAP, okt - 15 - 2015 , Kategorier: Det grønne, Kylling, Low FODMAP, Salat
INGREDIENSER
  • Rissalaten:
  • 2,5 dl brune ris
  • Toppen fra 1 bundt forårsløg
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 rød peber
  • 1 agurk
  • 1 bakke rucolasalat
  • 1 fetablok
  • Lidt olie
  • Krydderi: Lidt salt og peber
 
  • Kyllingen:
  • 450 g kyllingefileter
  • 1 dl soysasovs
  • 1 økologisk citron
  • 1 økologisk appelsin
  • Krydderi: Salt og peber
LAND: FORBEREDELSESTID: 30 MIN ANTAL: 4 PERSONER

Der er til 2-3 gange aftensmad i form af nedenstående opskrift, hvilket gør den billig. Velbekomme 🙂

Rissalaten:

  • Hæld 2,5 dl brune ris i en gryde i saltet vand og lad det koge i 30 min.
  • Skyl den grønne top på forårsløgene og klip den i stykker. Hæld det i en stor skål
  • Skyl alle grøntsagerne og hak dem i stykker, som du synes. Put dem også i en skål
  • Når risene er færdigkogt, skal du skylle dem i koldt vand, så de afkøles. Hæld dem derefter over i den store skål til de andre grøntsager sammen med rucosalaten, som også er skyllet
  • Hæld salt, peber og lidt olie i salatskålen – bland indholdet med salatbestik
  • Server salatskålen sammen med en lille, ekstra skål, hvori fetaen er, som du har hakket i tern

My low FODMAP - Perlespeltsalat

Kyllingen:

  • Riv lidt citron- og appelsinskal i en lille skål og pres også lidt af saften fra de to frugter deri. Hæld lidt salt, peber og soyasovsen i skålen, hvorefter du rører det hele rundt med skeen. Smag til
  • Skær kyllingefilterne på langs, så du får mange filter – og dyp dem derefter i den lækre marinade, som du har bikset sammen
  • Steg filterne grundigt på panden og server dem derefter med rissalaten og fetaen. Værsgo 🙂

4 KOMMENTARER

  1. Trine siger:

    Hej 🙂

    Det lyder super lækkert og kommer på aftenens menu herhjemme i aften 🙂

    Hvor mange “pigeportioner” får du ud af det? Det lyder som en ret stor portion? Jeg er kun mig, så jeg skal kun have tre, max fire portioner ud af det, da det måske ikke er så godt at fryse.

    Vh Trine

    • My low FODMAP siger:

      Hej Trine,

      Hvis du med “pigeportioner” mener mindre portioner, så vil jeg sige, at denne opskrift svarer til cirka 6 portioner. Så du kan godt halvere ingredienserne, og så have nok til dine 3-4 portioner ?

      Held og lykke med opskriften og god påske ?

      • Trine siger:

        Hej igen 🙂

        Det lyder rigtig godt. Jeg glæder mig til at smage det. Jeg lægger et billede i min gruppe med et link til din opskrift 🙂

        God påske.

        Vh Trine

        • My low FODMAP siger:

          Kære Trine,
          Dejligt du glæder dig over at skulle smage noget fra mine opskrifter – det gør mig glad. Hvilken gruppe tænker du på?
          De bedste hilsener til dig og god påske 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer