Skrevet af My low FODMAP, jun - 5 - 2016 , Kategorier: Bagværk, Dessert
INGREDIENSER
  • 60 g fuldkornsrismel (Kan køber her)
  • 40 g majsmel
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 350 g rabarber
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Laktosefri cremefraiche
  • Lidt margarine
LAND: FORBEREDELSESTID: 15 MIN ANTAL: 4 PERSONER

Rabarbers udseende gør mig glad. Det minder mig om sommerens begyndelse, og så ser den så skør ud med sine lange stænger, som skiftevis er malet røde og grønne. Hurra for rabarber og hurra for den hede, danske juni måned lige nu. Det skal fejres med denne nemme og lækre rabarbertærte 🙂

  • Skyl og snit rabarberen i tynde skiver (dobbelt tykkelse af en fingernegl).
  • Pisk æg og sukker luftigt sammen i en skål.
  • Tilsæt fuldkornrismelet (kan købes her) i skålen og pisk igen.

My low FODMAP - Fuldkornsrismel

  • Smør en tærteform med margarine og hæld dejen over i denne.
  • Vend rabarberstykkerne i vaniljesukkeret og drys dem ud over hele tærtedejen, så det synker ned i denne.

My low FODMAP - Rabarbertærte

  • Bag rabarbertærten i ovnen ved 200 grader, varmluft. Bag den først i 15 min. og læg derefter sølvpapir over tærten og bag i yderligere 15 min. (den skal altså have 30 min. i alt i ovnen). Sølvpapiret skal over det sidste kvarter, for ellers bliver tærten brændt.
  • Lad rabarbertærten køle lidt af og server den med cremefraiche til.

My low FODMAP - Rabarbertærte

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer