Skrevet af My low FODMAP, nov - 11 - 2014 , Kategorier: Moderne retter, Nem frokost
INGREDIENSER
  • Kun fantasien sætter grænser, hvad ingredienser angår. Til denne ret, som ses på billedet, har jeg brugt:
  • En håndfuld friske spinatblade
  • 1 rød peber
  • 2 store tomater
  • 5 æg
  • Salt og peber
  • Mine speltboller som tilbehør. Men glutenfri pasta kan også benyttes
  • Heinz ketchup
LAND: FORBEREDELSESTID: 15 MIN ANTAL: 2 PERSONER

Kun fantasien sætter grænser, hvad ingredienser angår. I scrambled eggs kan man tilsætte alle de tilladte grøntsager, man har lyst til, så længe retten naturligvis har et lavt indhold af FODMAP’s. Denne ret kan altså være yderst fornuftigt at indtage til frokost, fordi den mætter godt, og du får dagens indsprøjtning med grøntsager!

  • Hak alle grøntsagerne og steg dem i lidt olie på en pande
  • Tilsæt æggene til grøntsagerne, lidt salt og peber. Rod det hele rundt i på panden.
  • Server eventuelt scrambled eggs med mine speltboller  eller glutenfripasta, samt lidt Heinz ketchup

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer