Skrevet af My low FODMAP, sep - 12 - 2014 , Kategorier: Bagværk, Udvalgt
INGREDIENSER
  • 5 æg
  • 1/2 dl olie
  • 250 g revet squash
  • 2 tsk. salt
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl hørfrø
  • 2 dl hirseflager
  • 2 dl boghvede
  • 1 dl HUSK (til bagværk)
LAND: FORBEREDELSESTID: 70 MIN ANTAL: 9 PERSONER

Dette stenalder-rugbrød smager friskt og bliver ikke tørt grundet tilsætningen af squash. Grøntsagen medfører yderligere, at brødet skal opbevares i køleskabet, hvis det skal holde længst muligt.

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål og rør rundt med en ske.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør rundt indtil, at dejen er homogen.
  • Smør den mindste rugbrøds-form, du har, med olie.
  • Fordel dejen i formen.
  • Bag rugbrødet ved 160 grader (varmluft) i 55-60 min.

2 KOMMENTARER

  1. Maja siger:

    Hej! Når der står boghvede, betyder det så boghvedemel? Eller kan man få kerner eller andet?

    Mange hilsner Maja

    • My low FODMAP siger:

      Hej Maja!
      Undskyld jeg ikke har formuleret mig mere præcis. Der skal stå hel boghvede og altså ikke malet boghvedemel. Hel boghvede er kernerne, som boghvedemelet er malet ud af.
      Bedste hilsener MLF

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer