På Low Fodmap-diæten er det tilladt at spise den grønne top fra forårsløg. Når jeg har afklippet denne og brugt den i én af mine opskrifter, placerer jeg resterne eller den hvide del af forårsløgene i et glas med vand, med rødderne nedad. Det er vigtigt, at det kun er   Læs mere ...

Categories: Det grønne

Der er til 2-3 gange aftensmad i form af nedenstående opskrift, hvilket gør den billig. Velbekomme 🙂 Rissalaten: Hæld 2,5 dl brune ris i en gryde i saltet vand og lad det koge i 30 min. Skyl den grønne top på forårsløgene og klip den i stykker. Hæld det i en   Læs mere ...

For nylig så jeg Aftenshowet og blev inspireret af en kvinde, der lavede veganske retter som eksempelvis grøntsags-hotdogs. Herefter besluttede jeg mig for at lave en low FODMAP-grøntsags-aftenret. Meeeeeen… Lidt baconknas i bøfferne kunne jeg ikke lade være med at tilføje, og det blev skam godt. Prøv her mine selleribøffer   Læs mere ...

NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer