Jeg er psykologistuderende og elsker mit fag! Men i eksamensperioderne må jeg også indrømme, at jeg ikke altid er lige stor fan – og jeg ser lige nu meget frem til sommerferien. For her kan jeg igen få tid til at dyrke min blog og hygge mig med mange flere opskrifter og ikke mindst denne lækre sag: Min helt nye Kenwood køkkenmaskine! Under min eksamenslæsning indkøbte jeg “ham” som en overspringshandling, og jeg har ikke fortrudt mit køb. Det skyldes, at jeg grundet min diæt, ofte er nødsaget til at lave mine egne boller, og maskinen letter mig for megen besvær. Alle ingredienserne hældes i skålen, skru på knappen, lad dejen stå og hæve – og form til sidst bollerne på en plade. Du slipper altså for at skulle røre dejen rundt og ælte den – det eneste, du selv skal klare, er at forme dine boller. Jeg blev desuden meget positivt overrasket efter min første bageoplevelse med maskinen, fordi den formåede at røre så godt i dejen, at hvert et miligram gær blev fordelt ud i alle bollerne. Det medførte, at de hævede meget – på trods af, at de var lavet på størstedel majs- og rismel, der ikke plejer at være nogen “hævesucces”. Jeg ved udmærket, at en røremaskine er en stor investering, og det krævede ærlig talt en del tid og mange overvejelser grundet mit liv på SU. Men hvis du selv bager dit brød og boller frem for at købe dem som færdigprodukter, så tænker jeg, at det er meget tidsbesvarende og gør din hverdag, der i forvejen er besværliggjort af en diæt, lettere.

Du kan læse mere om min Kenwood her, hvor jeg også købte den, da det var det billigste alternativ, jeg kunne finde. Desuden kan jeg godt lide farven på maskinen, den fik i avisen; Politiken, gode anmeldelser, jeg ledte efter en af de største skåle, som Kenwood producerer (så jeg kan lave store portioner). Og til sidst kiggede jeg efter motorkraften, som også er god, således maskinen forhåbentligt kan holde en hel levetid!

Nu har jeg bare tilbage at sige, at jeg glæder mig til sommerferien og til at vise dig, hvad min blog og min nye maskine kan. På gensyn 🙂

My low FODMAP - Kenwood3

My low FODMAP - Kenwood3

My low FODMAP - Kenwood1

My low FODMAP - Kenwood4

 

Kategorier: Low FODMAP

2 KOMMENTARER

  1. Susanne siger:

    Tillykke med ‘ham’.

    Jeg er også vældig glad for min køkkenmaskine – bedste investering i nyere tid.

    Held & lykke med eksamen. Jeg ser frem til nye blogindlæg, når du er på den anden side….

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer