Jeg tænkte, at jeg i farten lige ville dele en liste over tilladt Haribo-slik på low FODMAP-diæten. Husk på, at for meget slik på en gang giver alle mennesker maveproblemer, uanset om de er ramt af IBS eller ej. Spis derfor slikket med måde og nyd, at Haribo er så god en ven 😉

My low FODMAP - Slik og Haribo

Tilladt Haribo-slik

 • Piratos
 • Stjernemix
 • Eldorado
 • Sutter
 • Vampyrmix
 • Salte fisk
 • Små burgere
 • Jungleskrå
 • Stærke bjørne
 • Zulu
 • Tophatte
 • Vingummikræs
 • Syrlinger
 • ABC lakrids
 • Badmintonbolde
 • Bløde bjørne
 • Colaflasker
 • Domino
 • Flyvende tallerkener
 • Lakridskringler
 • Sally soft
 • Salte sild
 • Sommerfugle
 • Spejlæg
 • Tudser
 • Jorbærvingummi
Kategorier: Slik

5 KOMMENTARER

 1. Dorthe siger:

  Er selv lige startet op på Low fodmap, og vil også gerne sige tak fordi du har denne side med masser af inspiration og gode råd.
  Ang. HUSK, jeg har i flere år spist det som kapsler det er lidt nemmere da de kan spise sammen med alle måltider og ikke nødvendigvis på yoghurt/mælk. 🙂

 2. Cirkeline siger:

  Hej!
  Jeg vil bare sige hvor glad jeg er for at du har lavet den her blog!! Det er dejligt at læse lidt om diæten på dansk også 🙂 Bruger du husk? Og i så fald, anvender du det så regelmæssigt eller bare lidt engang imellem, jeg har noget i køkkenet, men synes det er lidt svært at få brugt på andet end yoghurt, og jeg ved ikke om det kun har effekt på mave/tarm problemer, hvis man anvender det regelmæssigt (som der står på pakken at man skal?)

  • My low FODMAP siger:

   Hej Cirkeline,
   Tak for de søde ord! 🙂 Ja, jeg vil mene, det er bedst at anvende HUSK lidt regelmæssigt, så tarmen er vant til det. Jeg spiser fx én teskefuld i mine havregryn hver anden dag om morgenen. Her blander jeg Husken godt og grundigt rundt i mine havregryn, derefter hælder jeg cornflakes oven på havregrynene og hælder mælk over. Som du ser i denne opskrift:
   http://my-lowfodmap.dk/opskrift/havregryn-med-flakes-og-jordbær/
   God aften 🙂

   • loppen siger:

    Jeg drikker tre skefulde husk i et stort glas vand morgen og aften. Det er vigtigt at indtage meget væske sammen med det, da det netop opsuger væske. Start ud med mindre og trap så op. Man skal lige vænne sig til konsistensen og ikke lade det stå længe før man drikker det, da det så bliver slimet, men man vænner sig hurtigt til det. Og det hjælper helt vildt.

SKRIV EN KOMMENTAR


NYE OPSKRIFTER

Risotto

Skrevet mar - 13 - 2017

2 Kommentarer

Rabarbertærte

Skrevet jun - 5 - 2016

0 Kommentar

Små Key Lime Pies

Skrevet feb - 2 - 2016

1 Kommentar

Muffins af æg og...

Skrevet dec - 29 - 2015

2 Kommentarer

NYE BLOGOPSLAG

Afhængig af mobilen?

Skrevet jan - 15 - 2017

0 Kommentar

Byens Pizza

Skrevet nov - 16 - 2016

0 Kommentar

Se min nye kæreste...

Skrevet maj - 1 - 2016

2 Kommentarer